Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle 248 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Bitlis: Yaklaşık 10 gündür kar yağışının devam ettiği Bitlis'te kurumların karla mücadeleleri aralıksız devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle kapanan 248 köy yolu için İl Özel İdaresi adeta seferberlik başlatırken, merkezde belediye ve karayolları ekipleri gece gündüz demeden karla mücadelelerine devam ediyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, kent genelinde kapanan 248 köy yolunu en kısa zamanda ulaşıma açacaklarını ifade etti.
Öte yandan Bitlis Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, mart ayında yağan 348 santimetrelik kar ile birlikte Bitlis'e kış boyunca 903 santimetrelik karın yağdığını belirttiler.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Belediye, Bitlis, Kar Yağışı, Karla Mücadele, Meteoroloji ve Bitlis'te 248 köy yolu ulaşıma kapandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.