Bingöl’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 7 bin 620 kök kenevir bitkisi ve 27 kilo esrar ele geçirildi.
Bingöl: Bingöl Valiliğince yapılan açıklamada, İl jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Genç ilçesinde 4 farklı noktada uyuşturucu operasyonu yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen istihbari ve teknik çalışmalar neticesinde Genç ilçesi kırsalında şüpheli şahıslar tarafından yüklü miktarda yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı ve kenevir tarlalarından esrar elde edilerek piyasaya sürüleceğine dair elde edilen bilgiler doğrultusunda 6 Eylül 2021 tarihinde Genç ilçesi kırsalında icra edilen operasyonda tarla içerisinde yapılan aramada 4 farklı noktada toplam 7 bin 620 kök kenevir bitkisi ve tarla içerisinde kurutulmaya bırakılmış şekilde 27 kilogram kubar esrar bitkisi ele geçirilmiştir" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl Valiliği, Genç, Jandarma, Operasyon ve Bingöl’de 7 bin kök kenevir, 27 kilo esrar ele geçirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.