BİNGÖL - Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Perisu Çayı'nın taşması üzerine 4 ahır ve bazı bahçeleri su bastı.
Karların erimesi sonucu çayda meydana gelen taşkın, ilçeye bağlı Çatak köyünü etkiledi. Taşkın nedeniyle köydeki 4 ahır ve bazı bahçelerde su baskını yaşandı.
Vatandaşlar, ahırlarındaki hayvanlarını tahliye ederken, AFAD ekipleri de bölgede çalışma başlattı.
AFAD ekiplerince, ahırları su altında kalanlara çadır verilecek.
İl Özel İdaresi ekipleri ise iş makineleriyle belirli noktalarda suyun akışını değiştirdi.
Köylülerden Medeni Berk Yasin, "İlkbaharda yağmur ve kar erimesi sonucu köyümüzü su bastı. Ahır ve bahçelerimiz su altında kaldı." dedi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Bingöl, Çatak, Karlıova ve Bingöl'de Perisu Çayı'nın taşması sonucu ahır ve bahçeleri su bastı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.