
Bingöl: Bingöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince çocuklar için futbol kursu başlatıldı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hayata geçirilen "Sen Yeter ki Umut Ol" projesiyle çocuklara yönelik futbol kursu açıldı.
Kursa katılan öğrencilere forma, spor ayakkabı, çorap, tozluk, antrenman yeleği, sporcu çantası ile antrenmanlarda kullanmak üzere 5 futbol topu hediye edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce görevlendirilen antrenörler eşliğinde, haftada üç gün verilecek kurs, 64 saat eğitimi içeriyor.
Açıklamada, lisans edindirmeye yönelik kursla ilgili şu ifadelere yer verildi:
"Proje kapsamında düzenlenen kurs ile hiçbir sosyal ve kültürel faaliyete katılma imkanı bulamayan çocuk ve gençlerin kaynaşması, sosyal hayata kazandırılması, ailelerine ve topluma faydalı bireyler olmalarının yanı sıra, vatanını, milletini ve bayrağını seven, ahlaklı, spor kültürü oluşmuş lisanslı sporcular ve gençler yetiştirilmesi amaçlanmaktadır."
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bingöl'ün dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bingöl, Futbol, Polis, Spor, Toplum Destekli Polislik gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.