BİNGÖL - Bingöl'ün Genç ilçesinde şarampole devrilen kamyonun sürücüsü, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Alınan bilgiye göre, 34 AHN 662 plakalı kamyon, Yayla köyü Ekinci mezrası mevkisinde şarampole devrildi.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Yaralanan ve araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından çıkarıldı.
Ekiplerin yardımıyla sedyeyle taşınarak ambulansa götürülen sürücü, hastaneye kaldırıldı.Kaynak:AA

Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Bingöl, Genç, şarampol ve Bingöl'de devrilen kamyonda sıkışan sürücü kurtarıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.