Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, haklarında arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı.
BİNGÖL (İHA) - Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 24-27 Ocak 2025 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Bu çerçevede, 4,57 gram kubar esrar maddesi, 6 adet fişek, 0,22 gram kokain maddesi ele geçirildi. Ayrıca, 5607 sayılı Kanunun 3/18. maddesine muhalefet, uyuşturucu veya uyarıcı madde yapma/sağlama ve nitelikli yağma suçlarından arama kaydı bulunan 3 şüpheli şahıs yakalandı. Nitelikli Yağma suçundan yakalanan ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne gönderildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bingöl'ün dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Elazığ, Jandarma, Operasyon gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.