
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, 4 tarla içerisinde 5 bin 665 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Bingöl: Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü unsurlarınca Genç kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti, yasa dışı ekiminin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 4 tarla içerisinde toplam 5 bin 665 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır. Bingöl İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu madde ile mücadelesi halkımızın desteği ile devam edecektir" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bingöl'ün dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl Valiliği, Jandarma, Operasyon gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.