Bingöl'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
Bingöl: Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı. Merkez Karşıyaka Mahallesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Yumurta yarışı, çuval yarışı, sandalye kapmaca ve çeşitli oyunların sergilendiği etkinlikte resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere de ödüller verildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi.
Düzenlenen etkinliğe; Vali Yardımcısı Engin Tok, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, idareciler ile öğrenciler katıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Bingöl, Engin Tok, Erdal Arıkan, Spor ve Bingöl'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.