Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında Fırat Üniversitesi (FÜ) kadınlarda 1'i gümüş 3'ü bronz almak üzere toplamda 4 madalya alırken erkekler ise takım halinde Türkiye 2'ncisi olundu.
Elazığ - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Edirne'de Bilek Güreşi Şampiyonası düzenlendi. 40 üniversitenin katıldığı turnuvada, FÜ Bilek Güreşi takımı erkeklerde takım halinde Türkiye 2'ncisi olurken yine aynı şampiyonada FÜ kadın sporcuları 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.
FÜ sporcularının ve takımlarının önemli başarılara imza attıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, "Kazanılan başarı üniversitenin tanıtımı noktasında çok önemlidir. Sporcu öğrencileri göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Üniversitelerarası spor müsabakalarında spor takımlarının başarılı sonuçlar almasında emeği geçen Spor Bilimleri Fakültesi antrenörlerimizi, öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi, Güreş, Rektör, Spor, Türkiye ve Bilek Güreşi Şampiyonasında FÜ'den büyük başarı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.