
Ağrı'da bazı doktorlar 14 Mart Tıp Bayramı'nda iş bırakma eylemi yaptı.
Ağrı'da da Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir araya gelip iş bırakma eylemi yapan doktorlar adına açıklama yapan Uzman Doktor Emrah Türk, büyük fedakarlıklarla göstererek haytalarını bu mesleğe adadıklarını ifade etti.
Hastanın olduğu her cephede, salgında ve savaşta en ön safta bir asker gibi görev yaptıklarını ifade eden Türk, "Bizler, bu ülkenin çocukları, gençleri, yaşlıları ve hekimleriyiz. Bizler bugün, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlamıyor, ülke genelinde hekimler adına 3 günlük yas ilan ediyoruz." ifadesini kullandı.
Gruptakiler, basın açıklamalarının ardından dağıldı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, BiP, Deprem, Doktor, Yangın gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.