
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy geldiği Malatya'da temaslarda bulundu.
Malatya - Malatya'yı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ilk olarak Malatya Valiliğine geçerek burada Vali Ersin Yazıcı ile görüştü. Bakan Ersoy, basına kapalı gerçekleşen görüşme sonrası Malatya Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü proje çerçevesinde geçtiğimiz yıl hizmete giren Gülen Yüzler Kafe'de çalışan down sendromlu çocukları ziyaret etti.
Kafede çalışan down sendromlu çocuklar tarafından alkışlarla karşılanan Bakan Ersoy burada çay içerek çocuklarla sohbet ettikten sonra koordinasyon toplantısına katılmak üzere İtfaiye Daire Başkanlığına geçti.
Bakan Ersoy'a ziyaretinde Vali Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı ile AK Parti Malatya milletvekilleri de eşlik etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, AK Parti, Belediye, Malatya, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Valiliği, Mehmet Nuri Ersoy gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.