
Türkiye'de ayı popülasyonun en çok arttığı yörelerden birisi olan Erzurum'un İspir ilçesinde, ayılar ilçe merkezine kadar indi.
Erzurum - İspir'in kırsal kesimlerinde sıkça rastlanan ayılar bu kez ilçenin caddelerinde boy gösterdi. Bir vatandaş tarafından gece saatlerinde ilçede görüntülenen üç ayının oldukça sağlıklı olduğu görüldü. Aracı ile bir süre ayıları takiben eden vatandaşın onların hızına yetişmekte zorlandığı görüldü. Ayıları özellikle yaklaşan kış aylarına hazırlık yapmak için bu günlerde sıkça insanların yaşam alanlarına kadar geldiği görülüyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzurum, İspir, Türkiye gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.