
Ardahan (AA) - Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ramazan Bayramı arifesinde trafik yoğunluğunun yaşandığı yol kontrol noktalarını ziyaret ederek çalışmaları denetledi.
Vali Çiçek, Ramazan Bayramı dolayısıyla, İl Jandarma Komutanlığının Çamlıçatak ile İl Emniyet Müdürlüğünün Göle noktasını ziyaret etti.
Çiçek, vatandaşın huzuru için 7-24 esasına göre çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti.
Vali Çiçek, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların bayram süresince huzur ve güven içinde seyahat etmelerini istediklerini söyledi.
Bayram döneminde trafik yoğunluğunun arttığına dikkati çeken Çiçek, "Bu sürede trafik kuralları çok büyük önem taşıyor. Bizler vatandaşımızla bayramı bayram tadında geçirmek istiyoruz. Vatandaşımızın da buna katkı sunmasını istiyoruz. Onun için buralardayız. Şimdiden tüm halkımızın bayramını kutluyor, kazasız ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.
Denetimde sürücü ve çocuklara şeker ikramında da bulunan Çiçek'e İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen ve İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener de eşlik etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ardahan, Çatak, Göle, Jandarma, Ramazan Bayramı gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.