
Ardahan'da 16 Ağustosta görevine başlayan Vali Hayrettin Çiçek, esnaf ziyaretinde bulundu.
Ardahan - Valiler Kararnamesiyle Gaziantep'te Şahinbey Kaymakamı iken Ardahan'a atanan ve 16 Ağustosta görevine başlayan Çiçek, Kongre Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.
Çiçek, ziyarette esnafla sohbet ederek, bol kazançlar diledi.
Göreve 16 Ağustosta başladığını, hem kenti tanımak hem de esnafla tanışmak için ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifaden Çiçek, Makamının herkese açık olduğunu söyleyerek esnafı valilik makamına davet etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ardahan gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.