Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Özel İdaresi'nin Asfalt Plenti, Kilit Parke ve Bims Üretim Tesisinde İncelemelerde Bulundu.
Ardahan - Vali Hüseyin Öner, 2022 iş sezonunun başlaması nedeniyle İl Özel İdaresi'nin asfalt, kilit parke ve bims üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Tesislerin bulunduğu kampüs alanında inceleme ve denetim yapan Vali Öner, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Turan Yıldız'dan, asfalt üretim tesisi, kilit parke taşı üretim tesisi ve bims üretim tesislerinin durumu, çalışma kapasitesi ve üretilen malzemelerin miktarı ile çalışma takvimi hakkında bilgi aldı.
Vali Öner, sezonun verimli geçmesi için, hem personelin, hem araçların, hem de kaynakların verimli kullanılması yönünde talimatlarda bulundu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Ardahan İl Özel İdaresi, Hüseyin Öner ve Ardahan İl Özel İdaresi sezonu açtı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.