
Ardahan - Ardahan Belediyesince hayata geçirilen "kitap kafe" çalışmalarında sona gelindi.
Belediye Başkanı Faruk Demir, Karagöl Mahallesi İnönü Caddesi'nde yapılan ve açılış için gün sayan tesisi ziyaretinde, kitap kafenin kentin okuma seviyesi ve kültürü için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
Emekli ve yaşlılar için oluşturulan kitap kafenin kısa sürede yaklaşık 4 bin kitap bağışı aldığını ifade eden Demir, şöyle konuştu:
"Kitap kafeyi açmamızdaki gayemiz, yaşlılarımız, emeklilerimiz gelip ücretsiz kitap, dergi ve gazete okuyabilsinler. Kitap kafede günlük yerel ve ulusal gazeteler de bulunacak. Şu anda hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Rahat bir ortamda kitapların okunacağı. gazetelerin okunabileceği bir mekan haline dönüştürüyoruz. Özellikle kahvehaneye gidemeyen emeklilerimizin, yaşlılarımızın rahatlıkla gelebilecekleri yer olacak."
Kafe için kitap bağışı almaya devam ettiklerini anlatan Demir, "İl dışından bağışta bulunmak isteyenler, kargolarını belediyemiz adına ücretsiz gönderebilirler" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ardahan, Ardahan Belediyesi, Belediye, Faruk Demir, İnönü Caddesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.