
Ardahan - Ardahan'da, kar ve tipi nedeniyle yolda kalan 56 araç ile araçlardaki 137 kişi, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı.
Kent genelinde gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 56 araç ile araçlardaki 137 kişi köy yollarında kaldı.
İl ve İlçe Özel İdare ekipleri, yolda kalan araçları iş makineleri yardımıyla kurtardı.
Araçlarda kalan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekipler, akşam saatlerinde tipinin il genelinde etkisini arttırdığı uyarısında bulunarak sürücülerin tedbirli olmalarını istedi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ardahan, Kar Yağışı, Karla Mücadele gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.