
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, gittikçe artan yüksek enerji fiyatları karşısında yakın zamanda Güneş Enerjisi Sistemini hayata geçireceklerini açıkladı.
Ardahan - Başta işsizlik olmak üzere hemen her alanda kalkınmacı yönünü ortaya koyan Başkan Demir, enerji başlığı altında da Ardahan adına önemli bir yatırıma imza atıyor.
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yakın zamanda üretime geçirecekleri güneş enerjisi sistemi üzerinde 1 yıldır çalıştıklarını ifade eden Başkan Demir, bu santral sayesinde hem enerji fiyatlarının zorladığı belediye bütçesinde büyük bir rahatlama sağlanacağını hem de daha sonra vatandaşların da faydalanabileceği bir yapı kuracaklarını belirtti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ardahan, Belediye, Faruk Demir, Sosyal medya gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.