X

Yandex'ten çeyrek finale yükselen Türkiye'ye kutlama illüstrasyonu

04.07.2024 - 12:20

İSTANBUL - Yandex, A Milli Takımı'n EURO 2024 şampiyonasında çeyrek finale yükselmesinden dolayı Türkiye'deki ana arama sayfasında kutlama amaçlı illüstrasyon yayınladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, stoper Merih Demiral'ın attığı iki golle Avusturya karşısında alınan 2-1'lik galibiyet, Türkiye'yi ve dünyanın dört bir yanındaki futbolseverleri büyüledi. Demiral'ın Avrupa Şampiyonası tarihindeki en hızlı eleme aşaması golü, turnuvanın en heyecan verici maçlarından biri olarak tarihe geçen maçın gidişatını belirledi.

Yandex, Türkiye'nin bu önemli zaferini kutlamak adına Türkiye'deki ana arama sayfasında kutlama amaçlı bir illüstrasyon yayınladı.

Milli Takım, Hollanda'ya karşı çeyrek final maçına hazırlanırken, Yandex Türkiye'deki futbol tutkunlarını desteklemeye devam ediyor.

Maçı, açık hava organizasyonunda izlemek isteyen taraftarlara Yandex Hava Durumu'nu kullanarak hava tahminlerini kontrol etmeleri önerisinde bulunan şirket, ayrıca maçı izlemek için gidilecek yer için de Yandex Navigasyon'u kullanmalarını önerdi.

Öte yandan, kullanıcıların resim ve videolar oluşturabildiği ve fotoğraflarını geliştirebildiği bir uygulama olan Shedevrum'a kullanıcılar, Türkiye'nin EURO 2024'teki potansiyel zaferiyle ilgili canlı, sanatsal görüntüler oluşturabiliyor.