X

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesinden TARSİM'e ziyaret

Ziyaret çerçevesinde, Devlet Destekli Tarım Sigortaları sistemi uygulamaları ve eksper atama süreçleri hakkında bilgiler verilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu

18.10.2024 - 17:31

İSTANBUL - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK), Tarım Sigortaları Havuzuna (TARSİM) ziyaret gerçekleştirdi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, TOBB SEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nedim Erdem, TOBB SEİK İcra Komitesi Üyeleri Adem İren ve Engin Özaydın ile TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez ve sigortacılık uzmanı Kenan Sarı, Tarım Sigortaları Havuzuna (TARSİM) ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret çerçevesinde, Devlet Destekli Tarım Sigortaları sistemi uygulamaları ve eksper atama süreçleri hakkında bilgiler verilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, sistemin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması paydaş kurumlara da roller düştüğünü belirterek, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.