X

Tineco, kablosuz sert zemin süpürgesi Floor One Stretch S6'yı tanıttı

Yeni ürün, yüksek manevra kabiliyeti ve ultra kompakt tasarımıyla dar alanlarda bile zahmetsiz kullanım sağlıyor

22.10.2024 - 11:10

İSTANBUL - Tineco, kablosuz sert zemin süpürgesi Floor One Stretch S6'yı kullanıcıların beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açkılamaya göre, akıllı ıslak ve kuru kablosuz şarjlı süpürge ailesi Floor One serisinin yeni üyesi, yatak ve kanepelerin altı gibi ulaşılması zor alanları zahmetsizce temizleme özelliğiyle yeni bir sayfa açıyor.

180 dereceye kadar esneyebilen yenilikçi tasarımıyla, geleneksel süpürgelerin sınırlarını aşarak hem süpürme hem de temiz suyla yıkayarak derinlemesine paspas yapma imkanı sunuyor.

Sadece 13 cm'lik yüksekliği ile yatak ve kanepeler gibi mobilyaların altındaki zorlu köşelere kolaylıkla erişilebiliyor.

Yüksek manevra kabiliyeti ve ultra kompakt tasarımı, dar alanlarda bile zahmetsiz kullanım sağlıyor.

Tineco'nun "MHCBS teknolojisi" sayesinde, paspaslama sırasında sürekli temiz su kullanarak süpürme işlemi sonrasında da hijyenik bir temizlik sağlıyor.

Güçlü emiş gücü ve kirli su ayırma sistemi ile her kullanımda lekesiz bir sonuç elde edilmesine olanak tanıyor.

FlashDry kendini temizleme sistemi ile 70 derece santigrat sıcaklıkta suyla rulo fırçası ve borusunu 2 dakika içinde temizliyor.

Ardından 70 derece santigrat sıcaklıkta hava ile kurutma yaparak, fırça rulosunun hijyenik kalmasını ve bir sonraki kullanım için hazır olmasını sağlıyor.

40 dakika boyunca kesintisiz kullanım ile 230 metrekareden fazla alanı etkin şekilde temizliyor.

Stretch S6, ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcı konforunu ön planda tutuyor.

Mini yardımcı tekerlekler, süpürgenin kolayca hareket ettirilmesine olanak tanırken, 45 derece dönebilme özelliği ve optimize edilmiş su haznesi, temizlik sırasında rahat kullanım sunuyor.