X

Rüyada Elinin Kesilmesi Ama Kan Akmaması Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sağ ve Sol Elinin Kesilmesi Ama Kan Akmaması Ne Demek? Rüyada İki Elin Kesilmesi ve Elinin Kesildiğini Görmenin Anlamı başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

28.05.2024 - 13:14

Rüyada elinin kesilmesi ama kan akmaması yani elin kesildiği halde bundan acı duymamak, birine aşık olmaya işarettir. Bir başka rivayete göre de kişinin rüyasında elinin kesildiğini görmesi ve kan akması ise onun yalan yere yemin etme alışkanlığını gösterir. İmam İbn-i Sîrîn, rüyasında elinin kesildiğini gördüğünü ve kan aktığını söyleyen bir adama, yalan yere yemin etme alışkanlığına sahip olduğunu ve bu alışkanlıktan tövbe etmesi gerektiğini söylemiştir.

Rüyada İki Elin Kesilmesi
Rüyada elin bıçakla kesilmesi, takva ehli dindar kimse için gaflet sonucu yapılacak bir yalancı şahitliğe, fasık ve günahkar kimse için çalıp çırpmaya alamettir. İki elin birden kesilmesi ise rüya sahibinin uzun yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Sol Elin Kesilmesi
Rüyada sol elin kesilmesi, kişinin ailesiyle olan ilişkisini yeniden kurması ve iyi niteliklerin faydalarını tekrar keşfetmesi anlamına gelir. Sol elin kesilmesi ve kanamaması ise kardeşinin veya kız kardeşinin mutluluğuna yorumlanır.

Rüyada Sağ Elin Kesilmesi
Rüyada sağ elin kesilmesi, birinin hakkını gasp etmeye yönelik bir yemin ettiğini, işini kaybetmeyi veya kan bağlarını koparmaya yorulur. Aynı zamanda rüyayı görenin bir hırsızlık yapmış olabileceğini de ifade eder. Ancak dindar bir kimsenin sağ elinin kesildiğini görmesi, kötülükten sakınmaya ve tövbe etmeye yorumlanır.

Rüyada Elin Kesilip Vücuttan Ayrılması
Rüyada elin kesilip vücuttan ayrılması, dost ve yakınlardan birinin hastalanmasına alamettir. Ayrıca akraba ile ilişkiyi kesmeye veya işlerin bozulmasına işarettir.

Rüyada Kesilen Elin Yanında Olduğunu Görmek
Rüyada kesilen elin yanında olduğunu görmek, kardeş veya evlattan görülecek yarara yorumlanır. Kesik elin yanında olmaması ve nerede olduğunun bilinmemesi, para kazanmak için çıkılan yolculuktan eli boş dönmeye işarettir.

Rüyada Başkası Tarafından Elinin Kesilmesi
Rüyada bir suçtan dolayı başkası tarafından elinin kesilmesi, kötü bir kimseyle ilişki kurmaya veya güvenilir biri olmaya alamettir. Ellerin herhangi bir acı hissetmeden kesilmesi ise rüyayı görenin aşık olabileceğini gösterir. Ellerin birleşmesi ise aile toplantısını veya düğünü simgeler.