X

Rüyada Ur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Vücudunda, Ur, tümör, Kitle Görmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

26.09.2024 - 10:24

Rüyada vücudunda ur, kitle, tümör çıktığını görmek, mal ve para gelmesine; habis ve öldürücü ur ise insana zararı olan yakınına delâlet eder.

Rüyada ur görmek, işlerinizde önemli bir engelle karşılaşacağınızı gösterir. Bu rüya, iş hayatınızda büyük sorunlarla karşılaşacağınız anlamına da gelebilir.

Rüyada ur ve tümör, büyük para ve zenginlik olarak da yorumlanır. Ur görmek, genellikle malla ilişkilendirilir. Vücudunun herhangi bir yerinde ur çıktığını gören kişi, helâl mal sahibi olur.

Bir başka rivayete göre ise, rüyada vücudunda ur çıktığını gören kimseye mal gelir. Ancak, urun vücutta belirmesi aynı zamanda var olan dertlerinize yenilerinin ekleneceğine ve işlerinizin bozulması ile sıkıntılı günler geçireceğinize de işârettir.

Rüyada Vücudunda Kitle Görmek

Bir kimsenin rüyasında vücudunda kitle görmesi, mal ve nimetin artmasına işâret eder. Zira vücutta zuhur eden her fazlalık, dünya malına ve kazanca delâlet eder. Ancak bu kitle, habis bir tümör şeklinde ise, kişinin çevresinde kendisine zararı dokunacak kötü niyetli bir kimsenin varlığına delâlet eder.

Şâyet rüyada görülen kitle ağrıya sebep oluyorsa, kişinin dünya işlerinde çektiği meşakkat ve zorluklara; lâkin neticesinde elde edeceği hayırlara işâret eder. Rüya sahibi, bu rüyayı gördükten sonra sabırlı olmalı ve işlerinde istikamet üzere bulunmalıdır.

Bir diğer tâbire göre, rüyada vücutta ur yahut kitle görmek, kişinin sahip olduğu dert ve sıkıntıların zamanla artacağına ve sabırla bunların üstesinden gelmesi gerektiğine delâlet eder. Ancak kitleyi vücudundan çıkardığını görmek, rüya sahibinin dertlerinden kurtulacağına, ferahlık ve huzura ereceğine işârettir.