X

Rüyada Tutmak / Tutunmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bir Şeye Tutunmak, Bir Şeyi Tutmak Ne Demektir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23.09.2024 - 11:08

Rüyada bir şeye yahut bir kimseye tutunmak, yardım edecek bir dosta, güvenli bir dayanağa, ona dayanmaya ve güvenmeye delalet eder. Rüyasında koyun ve sığır gibi hayvanlara tutunmak, hayırlı ve iyi insanlara yönelmek anlamına gelir. Yırtıcı hayvanlara veya haşerata tutunmak ise akraba veya dostlar aracılığıyla kötü niyetli kimselere meyletmeye delalet eder. Bir balona tutunmak, işlerden kazanç ve hayır göreceğine işaret ederken, kancaya tutunmak yardıma ihtiyaç duyulan bir zamanda güvenilir bir arkadaşın varlığına işaret eder. Ancak kancanın kopması, bir arkadaşla yaşanacak ayrılığa yorulmaktadır.

Rüyada Tutmak
Rüyada kaçan yahut uçan şeyleri tutmak, hayırlı ve değerli fırsatlar yakalayacağına işaret eder. Yani fırsatları değerlendirme ve başarılı olma anlamına gelir. Birini elinden ya da kolundan tutmak ise, o kişiden destek ve güç alarak daha güçlü bir duruma gelmeye delalet eder. Rüyada görülen bu tür tutmalar, destek ve yardımla başarıya ulaşmaya alamettir.