X

Rüyada Turunç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Turunç Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

22.09.2024 - 14:51

Rüyada turunç yemek veya görmek, hafif bir soğuk algınlığı geçirip bir iki gün yatak istirahati yapacağınıza işarettir. Turunç şerbeti içmek ise, bir haberle mutlu olup sevinç duyacağınıza işaret eder.

Danyal aleyhisselama göre, rüyada turunç görmek, renginin sarı olmasına rağmen hayırlıdır çünkü cennet meyvelerindendir. Ayrıca rüyada turunç görmek, evladından hayır göreceğine yorumlanır. Rüyada turunç yediğini görmek, oğlunun veya başka birinin malından hisse alacağına delalet eder.

Bir turuncu sakladığını görmek, çocuğunun hastalanacağına; bir turunç satın alıp sakladığını görmek ise bir başkasından çocuk düşüreceğine işaret eder. Bazı yorumculara göre turunç, güzel bir eşle tabir edilmektedir.

Rüyasında bir turunç kestiğini görmek, halk arasında iyi bir insan olarak tanınacağına işarettir. Başka bir rivayete göre ise rüyada turunç görmek, hastalığa, üzüntüye, kedere ve sıkıntıya; aynı zamanda da güzel ve alımlı bir kadına işaret eder.

Rüyada görülen turunç, fitneye ya da sıkıntıya işaret edebilir. Turunç görmek, kendisinden kaçmak ve kurtulmak istenen bir bela veya mihnetin habercisi olabilir. Bazen de turunç görmek, sevgi ve aşkla hayran olma anlamına gelir.

Rüyada evde çok turunç görülmesi, evde yangın çıkmasına işaret eder. Bekar bir kimse için rüyada turunç görmek, güzel, zengin ve bekar bir hanımla evliliğe işarettir.