X

Rüyada Topuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Topuk Görmek Ne Demektir? Neye Çıkar, Neye İşarettir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23.09.2024 - 14:36

Rüyada topuk görmek mala, kumar oynayan çocuğa, bekar için kadına, hastanın topuğunun kırılması ölmesine, güzel ve endamına uygun topuk binitten, eşten ve dünyalıktan arzu ettiği şeyi elde etmeye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Ökçe.)

Rüyada görülen topuklar, kumar oynayan bir çocuğa işarettir. Bazı tabirciler rüyada topuğunun kırıldığını gören kimseye bir gam ya da bir musibet yahut bela ya da bir mihnet isabet eder, demişlerdir. Bekar kimse için topuk görmek, evlenmeye işarettir. Hasta olan bir kimse, topuğunun kırıldığını görse, bir süre daha hasta olur.

Topuk insanların malıdır. Bundan dolayı bir kimse topuğunun zail olduğunu görse, o kimsenin malı elinden gider. Rüyada topuğunun güzel ve endamına uygun olduğunu gören kimse, hakkında evlenmek veya mülk edinmek için yahut binek almak gibi arzu ettiği şeyler hayırlı ve mübarektir.

Rüyada Topuk Törpülemek
Rüyada topuk törpülemek, ihtiyaçlarını gidermeye, yardımcıya ve destek bulmaya, evlilik veya önemli bir anlaşmanın habercisi olarak yorumlanır. Rüyasında topuklarını törpülediğini gören kimse, sorunlarını çözmek için adımlar atar.

Rüyada Ayak Topuğunu Temizlemek
Rüyada ayak topuğunu temizlemek, hastalıktan şifaya, günahtan tevbe etmeye, üzüntü ve kederden kurtuluşa ve borçtan kurtulmaya delalet eder​. Hamamda ayak topuğunu yıkanmak ise, korku ve kederden kurtulmaya, hastalıktan şifa bulmaya ve feraha ermeye delalettir.