X

Rüyada Birini Tokatlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Birini Tokatlamak, Biri Tarafından Tokatlanmak Ne Demektir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23.09.2024 - 12:58

"Rüyada birini tokatlamak" yahut "birisi tarafından tokatlanmak" , ikaz edilmeye, önemli bir konuda uyarılmaya, dikkatli olmaya, yanlış yollardan dönmeye işaret olarak tabir olunur. Rüyada birinin kendisini tokatladığını görmek (tokatlanmak) ise, başkaları tarafından ikaz edileceğine ve hatalarını düzeltme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada birini tokatlamak, karşı güç gösterisi yapmaya veya o kişiyi yanlış bir yoldan döndürmek için çaba göstermeye işaret eder. Eğer rüyada bir başkası tarafından tokatlanıyorsanız, size yapılacak bir uyarı veya yönlendirmenin işareti olarakk, bir yardım veya iyiliğe işaret eder.

Eğer rüya sahibi kendisine tokat atıyorsa (kendi kendine tokat atması), kendi hatalarını fark içine düştüğü gafletten kendi kendine kurutlmasına ve kendisini yeniden doğru yola sokacağına işaret eder. Ummadığı bir şeyin gerçekleşmesiyle şaşkınlık yaşayacağına ve bu durumun hayırlı sonuçlar doğuracağına yorumlanır.

Rüyada Eşini Tokatlamak
Rüyada eşini (karısını/kocasını) tokatlamak, eşine vaaz ve nasihat edeceğine işaret eder. Eğer eşine zarar verecek bir şekilde tokat atıyorsan, kötü bir söz söylemeye yahut bir konu hakkında canın sıkılacağına ve hayal kırıklığına yorumlanır​.

Rüyada Çocuğunu Tokatlamak
Rüyada erkek çocuğu yahut kızını tokatlamak, çocukları bir konuda doğru yola yönlendirmeye veya ona bir öğütte bulunma anlamına gelir. Bazen de çocuğunu tokatlamak pişmanlık, vicdan azabı yahut bir hatadan dönmeye yorumlanır.

Rüyada Bebek Tokatlamak
Rüyada bebek tokatlamak, yardım alacağına , dester göreceğine işaret eder. Ayrıca, yakın akraba, dost ve çevreden gelecek desteğe delalet eder.