X

Rüyada Testis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Testis Görmek Ne Demektir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

24.09.2024 - 22:43

Rüyada sağ testis görmek, erkek çocuk; sol testis görmek ise kız çocuk olarak yorumlanır. Rüyanızda testislerin büyümesi, çocuklarla ilgili başarı ve sevinç anlamına gelir. Rüyada testislerin görünmesi hakkında İmam Cafer Sadık (a.s.) şöyle buyurmuştur: Rüyada erkek testislerini görmenin yedi tâbiri vardır: evlat, ev halkı, mal, izzet, büyüklük, hâcet ve murada erme. Rüyanızda erkek testisi görmeniz, kendinizi düşmanların şerrinden koruyacağınıza işarettir.

Rüyada deniz kuşlarının testislerini veya yumurtalıklarını görmenin dört tâbiri vardır: murada erme, evlilik, kadın ve çocuk sahibi olma.

Rüyanızda testislerinizin büyüdüğünü görmek, malınızın çoğalacağına ve güçleneceğinize delâlet eder. Testislerinizin kesik olduğunu görmek, düşmanınıza yenik düşeceğinize işarettir. Testislerinizin küçük olduğunu görmek, yukarıdaki rüyanın aksine bir duruma delâlet eder.

Sol testisinizi yerinden çıkarıp attığınızı görmek, çocuğunuzun öleceğine işarettir. Testislerinizin şiştiğini veya orada bir beze oluştuğunu görmek, çok sayıda mal elde edeceğinize ancak düşmanlardan yana korku içinde olacağınıza delâlet eder. Testislerinizin yerde sürünecek kadar uzadığını görmek, mal biriktireceğinize işarettir.

Testislerinizin kabuk değiştirdiğini görmek, biri tarafından çocuklarınıza zulmedileceğine delâlet eder. Testislerinizi dibinden kestiklerini görmek, gücünüzü kaybedeceğinize işarettir. Testislerinizin iple veya başka bir şeyle bağlandığını görmek, işinizin kötüye gideceğine delâlet eder. Testislerinizde bir eksiklik olduğunu görmek, düşmanınızın size galip geleceğine ve üzüleceğinize delâlet eder.