X

Rüyada Tarhun Otu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tarhun Otu Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

27.09.2024 - 18:33

Rüyada tarhın (tarhun) otu görmek, üzüntü ve münakaşa yapmaya delâlet eder. Rüyada tarhun otundan yediğini gören kimseye, üzüntü ve keder isabet eder. Eğer tarhun otundan yese ve ona dokunmasa, zarar edeceği bir mala delâlet eder.

Bir kimsenin rüyasında tarhun otu görmesi, kötü söz işitmeye ve bu sebeple kalbinin incinmesine tâbir olunur. Rüyada tarhun otu yediğini gören kişi, üzüntü ve kedere maruz kalır. Hoş olmayan bir durumla karşı karşıya kalacağına ve sabır göstermesi gerektiğine işaret eder.

Eğer kişi rüyasında tarhun otunu yemiş fakat ona bir zarar gelmemişse, dünya malında kayıp yaşamaya ve malını yanlış bir işte harcamaya delâlet eder. Ancak, bu sıkıntının geçici olduğu ve sabırla atlatılabileceği de rivayet olunur.

Rüyada tarhun otunun taze ve güzel kokulu olduğunu görmek, kişinin yaşayacağı geçici sıkıntıların ardından huzura kavuşacağına ve ferahlık bulacağına işarettir. Ancak, tarhun otunun kuru veya solmuş görülmesi, daha uzun sürecek bir üzüntünün habercisi olarak tâbir edilir.