X

Rüyada Şişlik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Şişlik Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

26.09.2024 - 12:41

Rüyada insanin rüyada bedeninde şişlik görmesi, o insanin kuvvettnin ve durumunun daha da iyi olmasina ve bilgi aktarmaya isarettir. Bazi tabirciler, bu rüya üzüntü ve kederden sonra mala erismeye isarettir,i dediler. Rüyada bedende görülen sislik kibirlenmeye ve batil bir davada bulunmaya isarettir. Rüyanızda vücutta görülen siskinlik, kuvvete, iyi hallilige ve yükselmeye isarettir.

Rüyada Kafada Şişlik Görmek
Rüyada kafada şişlik görmek, maddi anlamda zenginliğe ve mal varlığının artmasına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında kafasında şişlik görmesi, kazancının çoğalacağına, işlerinde başarı sağlayacağına ve toplumda itibarının artacağına delalet eder. Rüyanızda kafanızda şişlik görmeniz, refah, bereket ve hayatta yükselme anlamına gelir.

Rüyada Kafanın Şiştiğini Görmek
Rüyada kafanın şiştiğini görmek, sorumluluk ve yükümlülüklerinin artacağına, bu durumun seni yücelteceğine ve sana maddi kazanç sağlayacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kafanın şiştiğini görmesi maddi zenginlik, helal kazanç, zahmetsiz rızık ve bolluğun habercisi olarak kabul edilir.

Rüyada Boynunda Şişlik Görmek
Rüyada boynunda şişlik görmek, başarı, bolluk ve zenginliğe işaretle kazancının artacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder. Rüyanızda boynun şişmiş olması, mal varlığının artacağına ve işlerinde başarı elde edeceğine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında boynunda şişlik görmesi, emanetleri başarıyla yerine getireceğini ve sorumluluklarını yerine getirme konusunda güçlü olacağını gösterir.

Rüyada Belinde Şişlik Görmek
Rüyada belinde şişlik görmek, mal ve para kazancına işâret eder. Helâl yoldan gelecek rızka ve zenginliğe delâlet eder. Aynı zamanda, hayatınızda maddi açıdan hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorumlanır. Belinin herhangi bir yerinde şişlik çıktığını gören kişi, helâl mal sahibi olur.