X

Rüyada Çenenin Şiştiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çenenin Şiştiğini Görmek Ne Demek? Çenenin Şişmesi başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

06.10.2024 - 03:23

Rüyada çenenin şiştiğini görmek, rüya sahibinin kuvvet ve kudretinin artmasına, mal ve dünyalık açısından bolluğa erişmesine delâlet eder. aile içindeki ya da aşiretindeki konumunun daha da güçleneceğini, durumunun iyileşeceğini gösterir. Çenedeki şişlik, aynı zamanda bilgi ve tecrübe aktarmaya, çevresine fayda sağlamaya da işaret eder.

Nablusî (r.a) der ki: Rüyada bedenin herhangi bir yerinde görülen şişlik, kişinin mal ve mülk bakımından zenginleşmesine, üzüntü ve kederden sonra feraha ulaşmasına tâbir edilir. Çenenin şişmesi ise, özellikle aile içindeki itibarın artacağına, kişinin hanesinde bereket ve bolluk bulacağına delâlet eder.

Bazı tabirciler, rüyada çenenin şiştiğini görmeyi, kişinin kibirlenmesine veya batıl bir dava uğruna mücadele etmesine de yorar. Ancak rüyada çene şişmesinin genel yorumu, maddi ve manevi kazançlarına, aile hayatındaki kuvvet ve dirayetine işaret eder. Şayet şişkinlik ağrılı ise, elde edilecek malın helal, ağrısız ise haram yollardan geleceğine dikkat çeker.