X

Rüyada Çene Kasılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çene Kasılması Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

06.10.2024 - 03:12

Rüyada çene kasılması görmek, kişinin aile reisliği yahut aşiret başkanlığı konumunda bazı zorluklarla karşılaşacağına delâlet eder. Nablusî (r.a) demiştir ki: Çene, insanın dış görünüşünden kendini süsleyip bezediği, kuvvet ve yardım gördüğü ana-baba, evlat ya da hizmetçisi ile tâbir olunur. Çenenin kasıldığını görmek, kişinin bu kuvvet kaynaklarında bir eksiklik veya zorluk yaşayacağına işaret eder.

Bazı kere de Rüyada çenenin kasılması, aile içindeki sorumluluklarının artması ve bu yüklerin kendisini zorlaması anlamına gelir. Çenenin kasılması, gereksiz ve faydasız sözler söylemekten kaçınılması gerektiğine ve kişinin bağırıp çağırmaktan sakınması gerektiğine de yorumlanır.

Nablusî'ye göre, rüyada çene kasılması görmek, rüya sahibinin kuvvetli bir durumda iken zayıflığa düşmesine ve hayatında çeşitli sıkıntılarla karşılaşmasına delâlet eder. Kişinin sabır ve irade göstermesi gereken bir dönemde olduğuna, hane içindeki huzuru korumak için dikkatli olması gerektiğine işarettir.

Bazen de rüyanızda çenenizin kasılması, kişinin işlerinde veya gelirinde bazı eksiklikler ve aksaklıklar olacağına, bu durumun aile ve yakın akrabalar arasında huzursuzluk yaratabileceğine delâlet eder.