X

Ne Anlama Gelir?

Rüyada Birinin Çenesinin Kırıldığını Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

06.10.2024 - 03:07

Rüyada birinin çenesinin kırıldığını görmek, aile veya aşiret içinde zor duruma düşeceğine, itibar kaybı yaşayacağına işaret eder. Çenenin kırılması, kişinin ev içinde veya topluluk arasında bir zayıflık yaşayacağına, kuvvetinin azalacağına delâlet eder. Bazen de kişinin geçimini sağlamakta güçlük çekeceğine, işinde veya gelirinde eksiklik olacağına işaret eder.

Çene, insanın görünen maldan süslenip bezendiği şeye ve evin reisi olmasına delâlet ettiğinden, Rüyada birinin çenesinin kırılması bu konumların sarsılmasına, kişinin kendisine yardım edenlerden veya akrabalarından uzaklaşmasına yorulur. Ayrıca, rüyada çenenin kırılması, kişinin aile içinde veya iş hayatında huzursuzluk yaşayacağına, gereksiz tartışmalara girerek kuvvetten sonra zayıflığa düşeceğine işaret eder.

Rüyanız, kişinin günlük yaşamında gereksiz ve faydasız sözler sarf edeceğine, lüzumsuz konuşmaların getireceği zararlarla karşılaşacağına da yorumlanır.