X

Hamile Kadının rüyada bebeğin Hareket Ettiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Hamile Kadının rüyada bebeğin Hareket Ettiğini Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

05.10.2024 - 15:24

Rüyada hamile kadının bebeğin hareket ettiğini görmek, hayırlı ve müjdeli bir habere delâlet eder. Ferahlık ve sevinç yaşayacağına, zorluklardan sonra kolaylığa ereceğine işarettir.

Hamile kadının bebeğinin karnında hareket ettiğini görmesi, hayatta meydana gelecek güzel ve bereketli gelişmelere, ev içindeki huzura ve refaha yorumlanır. Eğer bu rüyayı gören kadın maddi sıkıntı içindeyse, bolluk ve berekete ulaşacağına, borçlu ise borçlarından kurtulacağına alâmettir. Aynı şekilde,kadının doğacak çocuğunun hayırlı bir evlat olacağına ve dünyaya sağlıkla geleceğine de işaret sayılır.

Eğer Rüyada bebeğin hareketi, kadına neşe ve sevinç veriyorsa, kederlerin sona ereceğine, hasta ise şifa bulacağına, evinde bereket ve huzurun artacağına delâlet eder. Ancak bu hareket rahatsız edici yahut üzücü bir his bırakıyorsa, kadının bazı zorluklardan geçeceğine, fakat sabır ve azimle bu sıkıntıları aşacağına yorumlanır.

Hamile kadının rüyasında bebeğinin karnında hareket ettiğini görmesi, dünyaya gelecek evladın hayırlı bir işareti ve Allah'ın izniyle aileye neşe katacak bir vesile olduğunun delâletidir.