X

Rüyada Bebeği Ayakta Sallamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bebeği Ayakta Sallamak Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

04.10.2024 - 18:45

Rüyada ayağında bebek sallamak, sevindirici bir haber alacağına ve sıkıntılarından kurtulacağına delâlet eder. Bebeği sallamak, Rüyada çocuğa verilen şefkat ve merhameti sembolize eder ve kişinin çevresine olan bağlılığını ve onların sıkıntılarına gösterdiği hassasiyeti de ifade eder.

Rüyada bebeği ayakta sallayan kişi eğer sıkıntı, borç ya da hastalık içindeyse, bu durumdan tez vakitte kurtulacağına, feraha ereceğine ve bolluk içinde yaşayacağına işaret sayılır. Eğer rüya sahibi hasta ise, kısa sürede şifa bulur ve eski sağlığına kavuşur. Evdeki bereketin artacağına ve haneye huzur geleceğine alâmettir.

Bebeği sallarken onu sakinleştirdiğini gören kimse, karmaşık ve zor durumların üstesinden gelecek, huzur ve sükûnet bulacaktır. Ancak, rüyayı gören kişi, herhangi bir sıkıntı içinde değilse, ona yaklaşan bir kederin habercisi olarak yorulur. Bu durumda, sabır ve metanetle hareket etmesi gerektiği anlaşılır.

Bebeğin ayakla sallandığı beşik eğer güzel ve temiz ise, rüya sahibinin feraha ereceğine ve bol kazanç elde edeceğine delâlet eder. Fakat beşik kirli ve dağınık ise, yaklaşan bir sıkıntı ya da huzursuzluğa işaret sayılır.