X

Rüyada Bebek Sesi Duymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bebek Sesi Duymak Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

04.10.2024 - 18:24

Rüyada bebek sesi duymak, hayra ve sevince delâlet eder. Çünkü bebek sesi, masumiyet ve saflığın timsalidir. Rüyada işitilen bebek sesi, müjdeye ve güzel haberlerin yakın olduğuna işaret sayılır. Bir kimse rüyasında bebek sesi duyduğunu görse, o kimse sıkıntıda ise ferahlığa kavuşur; hastaysa şifa bulur; borçlu ise borcundan kurtulur. Zira bebek sesi, her türlü dert ve kederin ardından gelen huzur ve mutluluğun habercisidir.

Eğer bebek sesi, ağlama şeklinde ise,zorlukların ve sıkıntıların yaşanabileceğine delâlet eder. Lakin, bebek sesi her ne kadar hüzünlü olsa da sonunda ferah vardır. Çünkü rüyada duyulan bebek sesi, zorluğun ardından gelecek olan kolaylığa, karanlığın ardından doğacak olan aydınlığa bir işaret kabul edilir.

Rüyada bebek sesi duyan kişi, eğer bir müjde bekliyorsa o müjde yakındır. Eğer hasta ise, kısa zamanda sağlığına kavuşur. Eğer rüya sahibi hapiste ise, özgürlüğüne kavuşacağına; maddi zorluklar içindeyse, beklenmedik bir yerden gelecek olan bir yardıma delâlet eder. Nitekim, bebek sesi, saflık ve masumiyet ile birlikte şefkati temsil eder.