X

Rüyada Kefenli Bebek Ölüsü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kefenli Bebek Ölüsü Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

04.10.2024 - 14:28

İbn-i Sîrîn'e göre, rüyada kefenli bebek ölüsü görmek ilk bakışta üzüntü ve hüzünle ilişkilendirilse de, aslında beklenmedik bir şekilde hayra ve ferahlığa işaret eder. Rüyada kefenli bir bebeği görmek, rüya sahibinin zorlukların ardından huzura kavuşacağına, sıkıntılarının sona erip muradına ereceğine delâlet eder. Zira ölü olanın dirilişi, zorlukların ve üzüntülerin ardından gelen rahmet ve iyilik ile tâbir edilir.

Rüyada ölü bir bebeği kefen içinde görmek, kişinin uzun zamandır çektiği sıkıntılardan kurtulacağına ve hayatında yeni bir başlangıca adım atacağına işaret eder. Karanlık bir dönemin son bulup aydınlığa erişmeye de delâlet eder. Kaybedilen umutların yeniden dirileceğini, rüya sahibinin içinde bulunduğu karamsarlığın bir son bulacağını gösterir.

Eğer rüya sahibi kefenli bebeği gülümser bir hâlde görüyorsa, beklenmedik bir sevinç ve müjdeli bir habere yorumlanır. İbn-i Sîrîn, kefenli bir ölüyü gülerken görmenin, rüyayı gören kişinin kederden kurtulup ferahlığa erişeceğine işaret ettiğini belirtir. Dolayısıyla kefenli bebek ölüsü görmek, her ne kadar ilk anda ürkütücü olsa da, sonrasında gelecek olan hayır ve iyiliğin habercisidir.