X

Rüyada Bebek Kakasının Eline Bulaştığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bebek Kakasının Eline Bulaştığını Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

05.10.2024 - 12:01

Rüyada bebek kakasının eline bulaştığını görmek, mal ve dünyalık ile tâbir olunur. Zira pislik, bazı tabirciler nazarında dünya nimetlerinin artmasına, bolluk ve berekete delâlet eder. Kişinin eline bulaşan bebek kakası, beklenmedik bir yerden gelecek olan rızka ve nimete işaret eder. Rüya sahibinin zahmet ve meşakkat çekmeden elde edeceği kazanca, kolayca ele geçecek mala delâlet eder.

Bununla birlikte, bazı tâbirciler, rüya sahibinin eline geçen dünya malının çokça uğraş ve meşakkatle kazanılacağına da yormuşlardır. Bebek kakası görmek, sıkıntıdan sonra gelecek feraha, üzüntüden sonra sevince işaret eder. Eğer kakanın temizlenmesi zor ise, rüya sahibinin dünya işlerinde meşakkat çekeceğine, fakat sonunda feraha ereceğine alâmettir.

Eğer rüyada eline bulaşan kakayı hemen temizlediğini görse, rüya sahibinin sıkıntılardan çabucak kurtulacağına, borçlarından tez vakitte arınacağına delâlet eder. Mamafih, bebek kakasını elinde görmek, rızkın ve nimetin artmasına, kişinin evinde bereketin çoğalmasına ve dünya işlerinin yolunda gitmesine delildir.

Bazı tâbirciler ise, rüya sahibinin zahmetsizce elde edeceği ganimetle ve helâl kazançla tâbir etmişlerdir. Şu halde, rüyada bebek kakasının eline bulaşması, hayra ve rızka delâlet eden bir rüya olarak kabul edilir.

Rüyada Eline Bebek Kakası Bulaşması
Rüyada eline bebek kakası bulaşması, rızk ve mal ile tâbir olunur. Kişinin ummadığı bir yerden kazanç elde edeceğine veya geçim sıkıntısından kurtulacağına delâlet eder. Bulaşan pislik miktarınca servet kazanılacağına da işarettir.