X

Rüyada Kucağına Bebek Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kucağına Bebek Almak Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

03.10.2024 - 23:56

Rüyada kucağına bebek almak; Bir kimsenin rüyasında yerde bırakılmış bir kız çocuğunu kucağına aldığını görmesi; üzüntü ve kederden kurtulacağına, sıkıntıların sona ererek ferahlığa erişeceğine delâlet eder. Borçlu olan kimse için borcunun ödenmesine, hasta olan kimse için şifa bulmasına, tutuklu olan kimsenin ise hürriyetine kavuşmasına işaret eder. Bu rüyayı gören kimse, yaşamında güzel değişiklikler yaşayacak, kendisine yeni kapılar açılacak ve ferahlığa kavuşacaktır.

Rüyada kucağa alınan bebek, bazen de sevinçli ve müjdeli haberlerle tâbir olunur. Özellikle kız çocuğunu kucağına aldığını görmek; bereket, bolluk ve şeref anlamına gelir. Rüyayı gören kimse, bir mirasa kavuşacağı ya da akrabaları vasıtasıyla büyük bir iyilikle karşılaşacağı manasına gelir. Kişinin gelecekte yaşayacağı mutluluk ve refahın habercisidir.

Bir kimse, rüyasında kucağına erkek bebek aldığını görürse, müjdeye işaret eder. Fakat bir erkek bebeği sırtına yüklenerek taşıdığını görmek, üzüntü ve kedere, hastalığa delâlet eder. Rüyada kucağa alınan bebek, eğer sevip okşanıyorsa, kişinin alacağı güzel ve sevinçli bir habere işaret eder.

Eğer rüyada kucağa alınan bebek henüz meme emen bir kız çocuğu ise, bu durum hayırlı bir işe delâlet eder. Rüya sahibi, övgüye lâyık, kendisinden iyilik ümit edilen bir işin içinde bulunacaktır. Rüyada terk edilmiş bir bebeği kucağına almak ise akrabalar yoluyla gelecek olan bir miras veya iyilikle tâbir edilir.