X

Rüyada Sevgiliyi Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevgiliyi Çıplak Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

03.10.2024 - 15:14

Rüyada sevgiliyi çıplak görmek bazen insana pişmanlık verecek bir şeye delâlet eder, bazen de iç yüzün selameti ve niyetlerin açıklığına işaret eder."Rüyada sevgiliyi çıplak olarak görmek, rüya sahibinin saklı olan bazı duygulara ve olaylara işaret eder. Sevgiliyi rüyada çıplak görmek, eğer o sevgili temiz ve ahlâklı bir kimse ise, rüya sahibinin her türlü üzüntü ve kederinden kurtulacağına, feraha ereceğine delâlet eder.

Eğer sevgili, rüya sahibinin bildiği üzere kötü ahlâklı ve fasık biri ise, üzüntü ve kedere delâlet eder. Rüyada sevgilinin tamamen çıplak fakat avret yerinin kapalı olduğunu görmek; rüya sahibinin selametine, iyiliğine ve dindarlığına delâlet eder. Ancak, sevgilinin çıplak olduğunu görmekten rüya sahibi mahcup oluyorsa,pişmanlık duyacağın bir davranışa yöneleceğine tâbir olunur.

Sevgilinin rüyada çıplak bir şekilde halk arasında bulunduğunu görmek; o kimsenin rezil olmasına, itibarsızlık yaşayacağına işaret eder. Şayet sevgili tek başına ve tenha bir yerde çıplak olarak görülüyorsa, rüya sahibinin bazı sırlarının ortaya çıkacağına, fakat bu durumun büyük bir zarara yol açmayacağına delâlet eder.

Eğer rüya sahibi sevgilisinin çıplak olduğunu görüp bundan utanç duyuyorsa, o kişi zarar edecek ve fakirleşecektir. Sevgili ile arada yaşanacak bir pişmanlık ve üzüntünün de habercisidir. Üzüntülü kimse, rüyasında sevgilisini çıplak görse, üzüntü ve kederlerinden kurtulacağına, feraha ereceğine delâlet eder.

Bir başka yoruma göre de; rüyada sevgiliyi çıplak görmek, sevgilinin gizlediği niyet ve duygularını açığa çıkarır. Eğer sevgili, güzel ve hoş bir şekilde çıplak olarak görülüyorsa, hayır ve mutluluğa işaret eder. Ancak, sevgili çirkin ve rahatsız edici bir şekilde çıplak görülürse, bir gönül macerasından dolayı yaşanacak üzüntü ve sıkıntıya delâlet eder.