X

Rüyada Güvercinin Mektup Getirdiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Beyaz Güvercinin Mektup Getirdiğini Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.09.2024 - 19:58

Bir kimsenin rüyasında güvercinin mektup getirdiğini görmesi, uzaktan gelecek hayırlı bir habere, beklenen bir misafire ya da uzun zamandır haber alınamayan bir kimseden müjde almaya delâlet eder. Rüyada güvercinin mektup getirdiğini görmek, haber ya da misafire işarettir. Rüya sahibinin uzun zamandır haber beklediği bir kişiden nihayet güzel bir haber alacağına, bu haberin sevindirici ve hayırlı olacağına delâlet eder.

Rüyada Güvercinin Mektup Getirmesi
Bazı yorumculara göre ise rüyada güvercinin mektup getirmesi, kişinin uzak bir yerden misafir ağırlayacağına veya uzun zamandır beklediği bir haberi alarak sevinç ve mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Güvercinin taşıdığı mektup, kişinin hayatında olacak değişikliklere işaret eder. Eğer mektubun içeriği rüya esnasında görülmüşse, bu içerik rüyanın tâbirine katkı sağlar. Mektubun içinde müjdeli haberler varsa, rüya sahibinin feraha ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve yeni fırsatlarla karşılaşacağına delâlet eder.

Rüyada Beyaz Güvercinin Mektup Getirmesi
Rüyanızda mektubu getiren güvercin beyaz ise, haberin hayırlı ve sevinçli olduğuna, siyah ise rüya sahibinin dikkatli olması gerektiğine delâlet eder. Eğer güvercinin getirdiği mektup kötü haber içeriyorsa, rüya sahibinin dikkat etmesi gereken bir mesele olduğuna, sabırlı olması ve tedbir alması gerektiğine işaret eder. Güvercinin mektup getirmesi kişinin uzak bir kimseden özlem dolu bir mesaj alacağına veya uzaktaki bir sevgiliyle buluşacağına da işarettir.