X

Rüyada Güvercin Sesi Duymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Güvercin Sesi Duymak Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.09.2024 - 14:37

Rüyada güvercin sesi duymak, iki şekilde tâbir olunur. Birincisi, sâliha bir kadının nasihatine işarettir. İyi niyetli ve hikmet sahibi bir kadının kendisine vereceği öğütlerle doğru yola sevk olacağına delâlet eder.

İkinci tâbir ise, güvercin sesi duymak, kalpteki dertlerin dışa vurumu olarak görülür. Zira güvercin sesi, feryat ve hüzünle tâbir olunur. Rüya sahibinin hayatta işiteceği bir haberin, hüzün veya sevinçle karışık olacağına da işaret eder. Güvercin sesi duyan kişi, kalbini ferahlatacak ve ruhunu hafifletecek amellerde bulunmalıdır.

Bir kimsenin rüyasında güvercin sesi duyması, çeşitli şekillerde tâbir olunur. Güvercin sesi, genellikle huzur, barış ve sevgi dolu bir haberdir. Kendisine nasihat verecek, kendisini iyiye yönlendirecek hikmet sahibi bir kişi ile karşılaşacağına delâlet eder.

Rüyada Yavru Güvercin Sesi Duymak
Rüyada yavru güvercin sesi duymak, bir kayıp ya da ayrılıktan sonra yeniden kavuşmaya da işarettir. Eğer rüya sahibi bekârsa, evleneceğine ve yeni bir yuva kuracağına delâlet eder. Evli bir kimse için ise güvercin sesi, eşiyle arasında huzurun ve muhabbetin artacağına işaret eder.

Eğer güvercinin sesi hüzünlü ve kederli ise, pişmanlık duyacağına, ancak bu pişmanlığın kendisini hakikate yönelteceğine delâlet eder. Rüyada güvercin sesinin gür ve neşeli olması, feraha ve sevince kavuşacağına, uzakta olan bir yakınından hayırlı bir haber alacağına veya dualarının kabul olacağına işarettir.