X

Rüyada Siyah Güvercin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Güvercin Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.09.2024 - 01:01

Bir kimsenin rüyasında siyah güvercin görmesi, gurbette olan bir yakınının geleceğine ya da hane halkına bir misafirin şeref vereceğine delâlet eder. Rüyada siyah Siyah güvercin, aynı zamanda iş hayatında karşılaşılacak bir zorluk veya mücadeleye de tâbir olunur. Rüya sahibinin, bu süreçte sabır göstermesi ve tevekkül etmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada siyah güvercin görmek; helâl mal ve sevinçli bir habere delâlet eder. Siyah güvercin, bazen uzaktan gelecek hayırlı ve mutlu bir haberin işaretidir. Rüya sahibinin kazancının bereketleneceğine, eline geçecek helâl mala ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Siyah Güvercin Uçurmak
Rüyada siyah bir güvercinin uçtuğunu görmek, uzaktan alınacak haberlere ya da uzun süredir beklenen mutlu bir haber ile gelişmeye işaret eder. Eğer rüyada uçan siyah güvercin rüya sahibinin omzuna konarsa, bu kimsenin yaptığı işlerde sebat edeceğine ve sonunda başarıya ulaşacağına delâlet eder.

Rüyada Siyah Güvercin Sürüsü Görmek
Eğer rüyasında uçuşan siyah güvercin sürüsü evine konduğunu görürse, rızkının artacağına ve evine bolluk geleceğine alâmettir. Beklenmedik bir yerden müjdeli bir haber alarak sevinç duyacağına da delâlet eder.

Rüyada Siyah Güvercin Avlamak
Bir kimse rüyasında siyah bir güvercini avladığını görürsebir kadına iftira etmeye veya bir kadın yüzünden haksız bir duruma düşmeye işaret eder. Ancak rüyada siyah güvercinin öttüğünü işitmek, yakın zamanda alınacak önemli ve ciddi bir nasihate delâlet eder. Bu nasihate kulak vermek, rüya sahibinin hayrına olacaktır.

Rüyada Siyah Güvercin Yakalamak
Bir kimsenin rüyasında siyah güvercin yakalaması, maddi anlamda güç ve kuvvet kazanmaya delâlet eder. Ticari hayatta başarı elde edeceğine ve yeni ortaklıklarla kazancını artıracağına işaret eder. Siyah güvercin yakalamak, iş ve gayretlerinin takdir edileceğine, böylelikle itibar kazanacağına alâmettir. Kişinin siyah bir güvercini tuttuğunu görmesi, kazanacağı helâl ve değerli bir mala işaret eder.

Rüyada Siyah Güvercin Yavrusu Görmek
Bir kimsenin rüyasında güvercin yavrusu görmesi, bekâr kızlara veya evlada delâlet eder. Evinde hayırlı bir evladın yetişeceğine, aynı zamanda huzur ve mutlulukla dolu bir aile hayatına işaret eder. Eğer rüya sahibi güvercin yavrusunu eline aldığını görürse, hanesinde hayırlı ve bereketli olayların yaşanacağına, aile fertlerinden birinin mürüvvetinin görüleceğine tâbir edilir.

Rüyada Siyah Güvercin Öldürmek
Bir kimsenin rüyasında güvercin öldürdüğünü görmesi, eşine veya dostuna karşı büyük bir haksızlık yapacağına, onun hakkına tecavüz edeceğine delâlet eder. Kendisine emanet edilen bir emanete ihanet edeceğini veya yakın çevresinde güven duyulan bir kimsenin zor durumda bırakılacağına işaret eder.

Rüyada Siyah Güvercin Tutmak
Bir kimse rüyasında eliyle güvercin tutması, emniyet ve güven içinde olmaya, gönül huzuruna ve mutluluğa delâlet eder. Rüya sahibinin hayatına girecek hayırlı bir kadın arkadaşa işaret eder. Eğer güvercin beyaz ve güzel ise, bu kadın sâliha, iyi ahlâklı ve nezaket sahibidir. Rüyada güvercin tutmak, eline geçecek helâl rızka, refaha ve berekete tâbir olunur. Bir güvercini tutup ona zarar vermemek, etrafındakilere karşı adaletli, hoşgörülü ve şefkatli olduğuna delildir.