X

Rüyada Kafası Kopmuş Güvercin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kafası Kopmuş Güvercin Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.09.2024 - 00:31

Bir kimsenin rüyasında kafası kopmuş bir güvercin görmesi, o kişinin yaşamında üzüntü ya da sıkıntı ile karşılaşacağına delâlet eder. Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek, hayra yorulmaz ve üzüntüye işaret eder. İşlerin ters gideceğine veya dost bildiği bir kimseden gelecek bir ihanet ya da kırgınlığa delâlet eder. Güvercin kafası kopması, güven duyduğu bir kimseden ya da sevdiği bir yakından gelecek bir kırgınlığa işaret eder.

Eğer bu güvercin beyazsa, yaşanacak üzüntü kısa süreli ve geçici olacaktır. Ancak güvercin siyahsa, sıkıntının daha uzun süre devam edeceğine ve kişinin sabır göstermesi gerektiğine delâlet eder.

Bir başka rivayete göre de rüyada görülen kafası kopuk güvercin, büyük bir kararsızlık ve endişe içinde olmaya, yanlış kararlar neticesinde pişmanlık yaşamaya işarettir. Kafası kopmuş güvercinin beyaz olması, aile hayatında veya sevdikleriyle arasında çıkacak geçici bir huzursuzluğu temsil eder. Ancak güvercin siyahsa, üzüntünün geleceğine, sabrının sınanacağına yorulur. Kişinin çevresindeki insanlara karşı dikkatli olması gerektiğine bir uyarıdır. Rüya sahibinin kararlarında dikkatli olması, düşünmeden hareket etmenin pişmanlık getireceğine işaret eder.