X

Rüyada Karnında Tümör Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Karnında Tümör Olduğunu Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

26.09.2024 - 10:33

Bir kimsenin rüyasında karnında tümör görmesi, o kişinin kazancının artmasına ve eline helâl mal geçeceğine delâlet olunur. Rüyanızda karnında tümör görmeniz, dünyalık işlerindeki bereketin ve nasibin çoğalacağına işârettir. Tümörün karnında büyüdüğünü görmek ise, mal biriktirmeye ve kişinin servetinin zamanla artmasına yorulur.

Ancak, Rüyada görülen tümörün sancılı veya ağrılı olması, dünya malına aşırı hırsla bağlanmasından ötürü huzursuzluk yaşayacağına ve sıkıntılar çekeceğine işâret eder. Yani karnındaki tümörün büyük olması, sıkıntının da büyük olacağına; ancak bu sıkıntının sonunda rüya sahibinin sabrıyla birlikte feraha çıkacağına işâret eder. Tümörün küçüklüğü ise, yaşanacak sıkıntının hafif ve geçici olacağına tâbir olunur.

Bir başka yoruma göre, karnında tümör gören kişinin malında ve kazancında artış olur. Ancak bu mal ve kazancın beraberinde bazı sorumluluklar ve zahmetler getireceği de belirtilmiştir. Tümörün patlayıp yok olduğunu görmek ise, kişinin dertlerinden kurtulup rahatlayacağına, hastalıklardan şifa bulacağına delâlet eder. Bakınız; rüyada ur.