X

Rüyada Babanın Cenazesini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Babanın Cenazesini Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

16.09.2024 - 19:26

Rüyada babanın cenazesini görmek, büyük bir zâta tabi olmaya ve ondan mal ve servet elde etmeye işarettir. Kişnin rüyasında babasının cenazesini görmesi büyük saltanata ereceğine, halkın başına geçeceğine delâlet eder. Babanın cenazesinin arkasından gitmek ise, dinde bozukluğa işarettir. Eğer Rüyada babanın cenazesini yüklendiğini görürse, haram mal ile tâbir olunur.

Nablusî demiştir ki: Rüyada babanın cenazesi üzerinde olduğunu ve yeryüzünde gezer görmesi, gemiye binmesine alâmettir.

Bir kimsenin rüyada babasının cenazesini havada gittiğini görmesi, bir reis veya âlimin ölmesinden dolayı müşkilâta uğrayacağına delâlet eder. Bazı kere de bu rüya, kıymetli ve meziyet sahibi bir zatın gurbette veya harpte vefat edeceğine işarettir. Yine bir sokakta babanın cenazesini görmek, o sokaktaki dükkânlarda bulunan malların satılmasına delâlet eder.

Rüyada Babanın Cenazesini Görmek ve Ağlamak
Rüyada babanın cenazesini görmek ve ağlamak, kalpteki sıkıntıların hafifleyeceğine ve ferahlığa kavuşulacağına işarettir. Aynı zamanda, faydalı işler yapacağına ve hayır duaları alacağına delâlet eder.

Rüyada Babanın Cenazesini Yıkamak
Rüyada babanın cenazesini yıkamak, günahlardan arınmaya ve hayırlı ameller işlemeye delâlet eder. Kişinin rüyasında basanın cenazesini yıkaması, babasına olan saygı ve hürmetinin bir ifadesi olup, aile içinde birlik ve beraberliğin güçleneceğine işarettir.

Rüyada Babanın Cenazesini Taşımak
Rüyada babanın cenazesini taşımak, büyük sorumluluklar alacağına ve aile mirasını devam ettireceğine işarettir. Nitekim rüyada kaldırıp bir tabut üzerine konulduğunu ve bir takım insanların kendisini omuzladıklarını görmek, yücelik ve saltanata delâlet eder ve rüya sahibi halkın başına geçer.