X

Rüyada Yüze Vurmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yüze Vurmak, Birinin Yüzüne Vurduğunu Görmek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

15.09.2024 - 10:26

Rüyada yüze yani kendi yüzüne vurmak, çocuktan kesildiği halde erkek bir çocuk sahibi olmaya işaret eder. Yüze vurma rüyanız çocuktan kesildikten sonra erkek bir evlatla müjdelenme anlamına gelir. Kişinin rüyasında yüzüne vurması, umutlarını yitirdiği bir dönemde beklenmedik bir sevinç haberi alacağına işaret eder. Kadın veya erkek için, aynı şekilde yorumlanır. Vaktiyle Zekeriyya (a.s)'a da çocuktan kesildikten sonra Hazreti Yahya'nın lütfedilmesi gibi, mucizevi bir şekilde bir evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada Ayıbını Yüzüne Söylemek
Rüyada ayıbını yüzüne karşı söylemek insanların arasında işe çirkin bir iş yapmaya yorumlanır. Tenhada ve usulüne uygun olarak söylemek ise , o kimsenin dostu olmaya delalet eder.

Rüyada Birinin Yüzüne Vurmak
Rüyada birin yüzüne vurmak, o kişiyi gafletten uyarmaya, bir konuda ikaz etmeye ve bu sayede menfaat sağlamaya delalet eder. Eğer rüyayı gören kişi, bir kadına el ayası ile vurduğunu görüyorsa, bu durum kadının çocuk doğurma umudunu yitirdikten sonra erkek bir çocuk sahibi olacağına dair bir müjde anlamı taşır. Başka bir kişinin yüzüne vurduğunu görmek ise, o kişinin bir hatasından dönmesine yardımcı olmaya işaret eder.