X

Radisson Otel Grubu, İtalya'daki oda sayısını gelecek yıl 1000'in üzerine çıkaracak

Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes:
- "Bugün duyurulan beş otel anlaşması ve yedi açılış, İtalya'daki genişleme stratejimizi gerçekleştirmeye bizi bir adım daha yaklaştırıyor"

22.10.2024 - 11:48

İSTANBUL - Radisson Otel Grubu, İtalya'da imzaladığı beş yeni anlaşma ve yedi otelin açılışıyla ülkedeki oda sayısını gelecek yıl 1000'in üzerine çıkarmayı hedeflediğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Roma, Venedik ve Milano gibi şehirlerde gerçekleştirilen söz konusu hamlelerin ardından İtalya'daki varlığını güçlendiren şirket, 2027'ye kadar ülkedeki otel sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor.

Şirket, Bergamo ve Pisa gibi gelişmekte olan şehirlerde de varlığını artırmayı planlıyor. Geçen yıl imzalanan beş otel anlaşması ve 2025'te yapılacak açılışlarla grup, İtalya'daki toplam oda sayısını 1000'in üzerine çıkaracak.

İtalya'daki varlığını altı yılda üçten 20 tesise çıkaran grubun 2025'te açılması planlanan otelleri arasında Radisson Collection Hotel, San Gottardo Como, art'otel Rome Piazza Sallustio, Radisson Blu Hotel, Bergamo ve Radisson Hotel Pisa gibi markalar yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes, bu yeni anlaşmaların ve otel açılışlarının İtalya'daki genişleme stratejilerinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Younes, "Bugün duyurulan beş otel anlaşması ve yedi açılış, İtalya'daki genişleme stratejimizi gerçekleştirmeye bizi bir adım daha yaklaştırıyor. Bu oteller ayrıca ülkeye yeni markalar getirerek ve varlığımızı sağlamlaştırarak mülk sahiplerimiz için daha fazla fırsat ve misafirlerimiz için daha fazla olanak yaratma taahhüdümüzü vurguluyor. Markalarımıza ve çalışanlarımıza duydukları değerli güven için her bir ortağımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.