X

Playstore.com'da yeni müşterilere özel iade fırsatı

Oyun severler yıl sonuna kadar her 300 lira ve üzeri tutarındaki alışverişlerinde ödemelerinin 100 lirasını "Cashback Kampanyası" sayesinde geri alabiliyor.

22.10.2024 - 10:50

İSTANBUL - Türk Telekom, dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com'da hayata geçirdiği yeniliklerle oyun ekosistemine fayda sağlamayı sürdürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Playstore.com'dan alışveriş yapan müşterilere "Cashback Kampanyası" ile iade avantajı sunuluyor. Playstore.com üzerinden alışveriş yapan oyun severler yıl sonuna kadar her 300 lira ve üzeri tutarındaki alışverişlerinde ödemelerinin 100 lirasını "Cashback Kampanyası" sayesinde geri alabiliyor.

Kampanyada, müşteriler toplamda en fazla 300 lira nakit iade kazanabiliyor. Yeni "ON Dijital Bankacılık" müşterisi olanların yararlanabildiği kampanyada "ON Banka Kartı" veya "ON Sanal Kart ile Playstore.com'da yapılan online harcamalar kampanya dahilinde yer alıyor.

Playstore.com kullanıcıları, tüm satın alımlarında, kredi kartı, mobil ödeme ve Türk Telekom evde internet faturalarına ek 12 aya varan taksit imkanı gibi geniş ödeme seçeneklerinden yararlanmaya devam ediyor.