X

"Multinet Up'la İş Hayatı" iş dünyasının eğilimlerini seyirciyle buluşturuyor

23.10.2024 - 18:35

- Programda iş dünyasında çalışan motivasyonu, sorumlu tüketim, sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm konuları ele alınıyor

İSTANBUL - Multinet Up'ın YouTube serisi "Multinet Up'la İş Hayatı", iş dünyasının eğilimlerini ve değişimlerini, sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm ekseninde ele alarak izleyicilerin beğenisine sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ayın ilk haftasında Multinet Up, iş dünyasında çalışan motivasyonu, sorumlu tüketim, sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm konularını ele alan yeni serisini duyurdu.

Sunucu ve Program Yapımcısı Simge Fıstıkoğlu tarafından sunulan ve Multinet Up Üst Yöneticisi (CEO) Ali Emre Sever'in katılımıyla gerçekleştirilen program, her bölümde farklı bir uzman konuğu ağırlayıp iş dünyasının eğilimlerini inceliyor.

Seride, iş dünyasının farklı sektörlerine yönelik dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik temaları ele alınıyor. Ayın ilk haftasında yayınlanan ilk bölümde, Şef Ali Can Sabunsoy'un katılımıyla restoran sektöründe teknolojik entegrasyon ve çevresel duyarlılığın işletme yönetimindeki etkileri irdelendi.

İkinci bölümde, Eğitim ve Gelişim Danışmanı Murat Yerdekalmazer ile Z kuşağının iş dünyasındaki aidiyet ve beklentileri üzerine tartışma gerçekleştirildi.

Üçüncü bölümde ise Otomobil Gazetecisi ve İçerik Üreticisi Fahir Talib, otomotiv sektöründe elektrikli araçlar ve otonom teknolojilerin iş yönetimine etkilerini ele aldı.

Her bölümde, şirketin sunduğu dijital çözümler sayesinde ilgili sektörlerdeki maliyet yönetimi ve operasyonel verimliliğin nasıl iyileştirilebileceği detaylandırılıyor.

Programın yeni bölümlerinde de iş dünyasındaki yeni eğilimler, dijital çözümler ve sorumlu tüketim konuları ele alınarak iş seyahatlerinin dönüşümü, iş hayatında stres yönetimi ve kadın girişimcilik konuları izleyicilerle buluşturulacak.(AA)